maandag 3 februari 2014

Health | Simpele yoghurt dip

Een simpel receptje vandaag, maar het maakt ieder gerecht lekkerder! 

Oke, dat is gelogen. Ik zou het niet serveren naast chocoladetaart. Maar het is wel heerlijk naast quinoa met gegrilde groente en feta. Of boekweitwraps met zelfgemaakte falafel en gegrilde paprika. Of serveer het op een feestje, in het midden van een schaal rauwkost. Just some ideas. Hier komt het recept:


Ingredienten (bijgerecht voor 2-4 personen)
150 gram Griekse Yoghurt
2 teentjes knoflook, geperst
1 theelepel gedroogde munt
1 handje verse kruiden, fijn gesneden (peterselie, koriander of munt is vooral lekker)
1 theelepel goede olijfolie
peper en zout

Bereiding (2 minuten)
1. Mix alle ingredienten met de Griekse yoghurt. Voeg peper en zout toe naar smaak en eindig met een scheutje olijfolie. Smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten